png logga

Vilka raser tar du emot?
Jag tar emot små och mellanstora hundar både blandraser och de flesta renrasiga upp till ca 20kg.
Jag klipper och trimmar endast vardagsfrisyrer så önskar ni frisering inför utställning så hänvisar jag vidare till någon med kunskap inom er ras.
Pga olika anledingar tar jag ej emot nya strävhåriga kunder som ska trimmas. Befintliga kunder bokar som vanligt. Är ni osäker på om jag tar emot just er hund så kontakta mig via mail eller sms.


Får ägaren vara med under besöket?
Husse/matte är inte med under själva behandlingen. Detta för att jag ska kunna jobba med hunden i lugn och ro och bygga en egen relation. Det är viktigt för mig att hunden har en så stressfri och lugn vistelse hos mig som det är möjligt och är ägaren med så brukar stämningen bli oroligare. Det är heller inga andra hundar i rummet samtidigt (undantag fler hundar från samma familj).

Hur lång tid tar det?
Det varierar beroende på storlek på hund, frisyr, pälsens skick och kvalité samt hur bekväm hunden är under behandlingen. Jag brukar kunna beräkna tid redan innan så kontakta mig via mail eller sms om ni är osäkra på tiden.

Plockar du hår i öronen?
Jag plockar endast hår i öronen om ägaren ber mig. Är hunden dock obekväm eller är irriterad i öronen så gör jag det inte. Vid riklig hårmängd plockar jag endast en del, detta för att inte irritera örongången.

Går det att boka endast kloklippning?
Nej tyvärr. Pga tidsbrist är "Miniklippning" det minsta paketet som går att boka.

Klipper du katter?
Nej, jag tar endast emot hundar i salongen.