png logga
Villkor/att tänka på:
 
Betalning: Betalning sker helst via swish (123 219 48 27) men kontanter går också bra (betala då gärna med jämna pengar). Tar ej betalning via kort.

Tider: När ni bokat er tid kommer en bekräftelse på sms från AHundsalong, även en påminnelse dagen innan. Håll lämnings- och hämtningstider. Det är jätteviktigt! Annars kan det ställa till det både för mig och kunden som kommer efter. Vid sen ankomst kan jag behöva ta en avgift.

Avbokning sker senast 24h innan besöket. Vid sen avbokning debiteras en kostnad på 800:- (Vid miniklippnings-tid debiteras hela kostnaden, 500:-)
Vid ej avbokad tid debiteras vad besöket skulle kosta.
Om jag behöver avboka en tid pga sjukdom så kan jag inte garantera en ny tid inom snar framtid och det beroende på hur fullbokad jag är.

Innan besöket: Se till att hunden är ordentligt rastad innan besöket. Meddela mig om hunden har någon sjukdom/ något besvär som jag bör känna till. Tänk på att det är ansträngande för hunden att stå så länge på bordet och därför är det viktigt att hunden är i bra skick för denna typ av behandling. Märker jag att hunden av någon anledning inte klarar av behandlingen så kommer jag avbryta direkt och meddela ägaren detta.

Besöket: Husse och/eller matte är inte med under själva behandlingen utan hämtar hunden när det är klart vid avtalad tid. Det är viktigt för mig att hunden har en så stressfri och lugn vistelse hos mig som det är möjligt. Är ägaren eller någon annan människa med brukar stämningen bli oroligare. Därför är det heller inga andra hundar i rummet samtidigt.

Klippning: Har ni bokat tid för klippning av er hund är det viktigt att hunden är genomkammad och fri från tovor. Är hunden tovig så kommer jag behöva klippa pälsen så kort som det krävs för att få bort tovorna. Jag gör ej tovutredning. Bad och fön ingår alltid i priset om vi inte kommit överrens om annat. Resultatet blir överlag inte bra om det inte görs i samband med klippningen. Kloklippning ingår också förutsatt att hunden är bekväm med att jag gör det.

Trimning: På strävhåriga hundar rycks oftast död päls. Vid ryckning badas inte hunden innan och ska inte ha gjort det inom 2 veckor innan besöket. Annars försvårar det trimningen. Bad ingår inte i priset. Däremot gör kloklippning det förutsatt att hunden är bekväm med att jag gör det.

Bad & Fön: Har ni bokat tid för bad och fön så är det viktigt att pälsen är genomkammad och fri från tovor. För att veta om hunden har tovor, gå igenom hela pälsen med en tät kam från huden och ut i längderna. Fastnar den så har det börjat bildas tovor. Kloklippning ingår i priset förutsatt att hunden är bekväm med det.

Miniklippning: Har ni bokat tid för miniklippning så ingår klippning av tassar, klor och ansikte eller det ni önskar och vad jag hinner på den tiden.
Ej bad i detta paket. Tänk på att hundens tassar bör vara relativt nybadade då det annars är svårt att få ett fint resultat.

Priser: Prislista finner ni HÄR

Hitta hit: Adressen är Ängsvaktaregatan 3 i Alingsås.
Vägbeskrivning: Från Alingsås kör väg 180 mot Östadkulle, sväng vänster i rondellen mot Nolby Gård, sväng vänster även nästa rondell. Följ skyltar Pias Hund & Fritid. Vi håller till bakom Colorama och bredvid Jem & Fix. Mittenhuset av de nybyggda gråa byggnaderna. Ingången till trimmet är dörren till vänster om Pias Hund & Fritid. Det finns en ringklocka på dörren. Ring på den så kommer jag strax och öppnar.

Välkomna!